Företaget
Kundtrygghet
Policy
Samarbetspartners

Företaget

Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB har funnits, i nuvarande form, sedan 1999. Vi har kompetent personal med stort kunnande och som har varit verksamma i branschen sedan 70-talet. För närvarande är vi 11 personer i företaget.

Vi installerar värmepumpar och kylanläggningar, elpannor och varmvattenberedare i villor, flerfamiljshus, kontor, industrilokaler, kyrkor mm. Vi har även projekterat och installerat fler sjövärmeanläggningar. Solvärme finns på programmet, likaså luftrening och ventilation.

Service och installationer utförs av vår egen personal.

Vi är återförsäljare för FläktWoods och Aircode och installerar och genomför service på deras produkter. 

Kyl & Värmepumpservice är återförsäljare för IVT, som har sin fabrik i Tranås. På vår utställning, ett IVT-center, kan vi visa ett flertal produkter. Vi har en bergvärmepump och en luft/luftvärmepump installerad, så vi kan visa hur de styrs och hur de låter. På utställningen visas även en frånluftsvärmepump, en luft/vattenvärmepump, varmvattenberedare och fläktkonvektor.

Ända från IVT:s start, på 1980-talet, satsade vi på marknadens bästa värmepumpar, vilket ger våra kunder trygghet och värme i framtiden. Fler av IVT:s värmepumpar är dessutom Svanenmärkta.

VÄLKOMMEN IN PÅ VÅR UTSTÄLLNING!