Värmepump partner

   Minimera

Kontakta oss när du behöver en värmepump partner

När du behöver en värmepump partner med stor kunskap och lång erfarenhet är det till oss Kyl & Värmepumpservice du ska vända dig. Vi har funnits i Stockholm sedan 1999 och vår personal är kunniga, professionella och tillmötesgående, allt för att du ska få en värmepump partner som hjälper dig med allt.
 
Vi på Kyl & Värmepumpservice installerar värmepumpar och kylanläggningar, elpannor och varmvattenberedare i villor, flerfamiljshus, kontor, industrilokaler, kyrkor mm. Vi har även projekterat och installerat fler sjövärmeanläggningar och arbetar även med solvärme och luftrenare. Därför är vi den enda värmepump partner du behöver kontakta.
 

Vi är en värmepump partner du kan lita på

Inte nog med att all service och alla installationer utförs av vår egen personal, vi har också ett flertal produkter inom värmepumpar och bergvärme samt är en återförsäljare för IVT. Som din värmepump partner har vi givetvis både bergvärme och värmepumpar installerade i vår utställning så att vi kan visa hur de styrs och hur de låter.
 

En värmepump partner med kundtrygghet

Våra kunder och deras trygghet är väldigt viktiga för oss på Kyl & Värmepumpservice. Därför hjälper vi till med rådgivning, dimensionering och ekonomisk kalkyl samt kan göra kostnadsfria hembesök för att kunna offerera rätt lösning och funktion. Som din värmepump partner har vi också en egen serviceorganisation, är medlemmar i och är certifierade av SVEP och KYL samt är ackrediterade av Swedac.
 
 
Tveka inte att kontakta oss på Kyl & Värmepumpservice när du vill ha en trygg och säker värmepump partner. Välkommen!